• Professionele ICT ondersteuning voor particulier en bedrijf

 • Neem contact met ons op 013-47.00.711

  Beneluxstraat 7B, 5061 KD Oisterwijk
  info@computerserviceoisterwijk.nl

 • WiFi

 • WiFi

 • Nog geen WiFi?

  Veel mensen hebben nog geen WiFi in huis ondanks dat dit erg handig is. WiFi is een draadloos netwerk, hierdoor heeft u geen vervelende kabels meer nodig die door het hele huis lopen. Ook zijn er tegenwoordig veel apparaten die alleen op WiFi werken. Denk hierbij aan smartphones, tablets en tv's. 

  Computerservice Oisterwijk stuurt een servicemonteur bij u langs die de situatie bekijkt. Vervolgens kan in overleg met de klant een WiFi router aangesloten worden. Deze wordt vervolgens compleet geconfigureerd naar de wensen van de klant. Als dit is gedaan zal de monteur een check uitvoeren samen met de klant, om te controleren of alles naar wens werkt. 

  Onstabiele verbinding of slecht bereik?

  Tegenwoordig zijn er veel mensen die last hebben van een onstabiele WiFi verbinding of een verbinding die niet het hele huis dekt. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Zo zijn er in uw omgeving veel mensen die gebruik maken van WiFi, dit kan storen met uw signaal. Een andere oorzaak is de bouw van het huis, denk bijvoorbeeld aan dikke muren etc. 

  Computerservice Oisterwijk stuurt een servicemonteur bij u langs die eerst gaat onderzoeken waar het probleem vandaan komt. Blijkt het aan de frequentie te liggen, dan zal de monteur uw WiFi router op de juiste manier instellen. Mocht het aan de bouw van het huis liggen dan zal de monteur adviseren om WiFi versterker(s) te plaatsen. Onze monteur heeft deze altijd bij en zal deze dan ook op de juiste manier voor u instellen. Vervolgens zal de monteur samen met de klant een check uitvoeren om te zien of alle problemen zijn opgelost en de verbinding naar wens werkt.